MITTARITALO  |  TUOTTEET  |  TILAUSLOMAKE  |  KARTTA  |  YHTEYSTIEDOT  |  E-MAIL


 


NIVOLINE® on Mittaritalon oma rekisteröity tuotemerkki. NIVOLINE® -tuotevalikoimaan kuuluu itse valmistamamme köysi- ja sauva-anturit pinnankorkeuden mittareille ja rajakytkimille. Teemme antureita myös johtokykyrajakytkimille sekä erikoisrakenteisia vaippaputkiantureita. Tarjoamme tuotteitamme myös koekäyttömahdollisuudella.

Modifioimme mittauslaitteita asiakkaiden tarpeiden mukaan; esimerkiksi varustamme mittalaitteet lämmityselementeillä ja kaksoiskoteloinnilla. Laitteidemme käyttökohteina voivat olla myös vaativat ja kosteat kaivos-olosuhteet.

Laadukkaiden ja hyvärakenteisten antureiden valmistuksessa meillä on pitkä valmistus- ja kenttäkokemus, ja voimme tarjota Teille antureita myös lyhyellä toimitusajalla. NIVOLINE® -tuotteillamme on tunnetusti erinomainen hinta/laatu-suhde.

Takaamme, että tuotteemme pitävät omalta osaltaan tuotannossanne korkean CE-laatutason. Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Huoltomme palvelee Teitä myös nopeasti ja edullisesti.

 

Mittaus- ja rajakytkinpulmissa kääntykää luottamuksella puoleemme ja jättäkää miettimiset meille.

Mittaritalo Oy Nivoline
Osoite: Soukanniemi 1 / PL 41
02360 Espoo, Finland

 
Puhelin: +358 (0) 9-888 6700
Telefax:

+358 (0) 9-888 6780

Gsm: +358 (0) 40-504 8603